Ați citit despre bomba sexy din Arad care a fost numită inspector școlar pentru că era iubita fratelui prefectului. Poza era mai mult decât grăitoare.

Nici nu te poți gândi că este vorba despre altceva decât de un scandal politico-erotic care zguduie Aradul. 

Numai că am avut curiozitatea să citesc nu numai știrea, ci și comentariile. Iar de acolo afli adevărul. Adevărul fiecăruia.

Versiunea 1: “Stimati comentatori, pozele sunt fie vechi, de minim 1o ani, de pe vremea HI5 cand actuala intelectuala se juca cu telefonul, si nimeni u poate fii acuzat de asta, fie trucate de persoane odioase. si tind sa imi pastrez parerea ca pentru a doua varianta, mai precis ca totul este o inscenare pusa la cale de oameni de cea mai joasa speta.pentru un asemenea post, dsoara a dat examene grele. iar nota finala au dato seriozitatea, competenta si dosarul fara pata. nu mai vorbiti aiureli de masturbangii. dl. tolea nu are legaturi cu psd. nu avea cum sa o ajute la numire.”

Versiunea 2: 

Sunt “retusate” toate pozele, am vazut-o tot timpul cu nevasta lui tolea prin oras. E cat o … [cenzurat de admin] . O trage silicoanele in fata :)))

Amărăciunespune:

 • Doamna Tolea ar trebui sa aprecieze statutul de “doamna” si sa ii înțeleagă adevarata valoare. Speram încă sa renunțe la prietena cu fotografiile trucate și sa nu ne lase sa înțelegem ca așa este și imaginea dânsei.

   

  De unde ideea că pozele sunt trucate? sau vechi?

  Pentru că așa-zisa bombă sexy arată cu totul altfel.

  Vedeți aici:

  Cam rubensiană și fără nici o legătură cu imaginile din presă, nu-i așa?

  Fake news, frate…

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*