Un exemplu clasic de comportament provocator, tip anarhist. E chiar haios să vezi cum se construiește o știre, cum devine un cetățean erou…

Întreaga întâmplare pare desprinsă dintr-un manual de guerilla urbană, tip manifestații Roșia Montană. L-au frecat pe Liviu Dragnea, până a cedat! Tipul ăsta de agresivitate care să genereze agresivitate a dat roade și bodiguarzii lui Codrin Ștefănescu au completat tabloul.

http://www.flux24.ro/video-filmul-integral-al-scandalului-de-la-inalta-curte-cu-liviu-dragnea-dovedeste-ca-malin-bot-a-mintit/

http://www.romaniatv.net/cine-pe-cine-a-agresat-la-inalta-curte-in-procesul-liviu-dragnea_379673.html

https://www.dcnews.ro/malin-bot-liviu-dragnea-filmul-complet-a-fost-sau-nu-agresat-malin-bot_560568.html

Întâmplător am lucrat cu personajul ăsta și îi cunosc comportamentul schizoid. 

Acum este activist, are un ONG și militează pentru lupta anti-corupție. Când lucra la EvZ scria pe invers:

MĂLIN BOT: Cum manipulează şmecherii din ONG-uri Piaţa Universităţii şi cât de toxică e dezinformarea

Publicarea exemplului unui ONG care invită tineri la proteste şi încasează finanţări de zeci de mii de dolari, a scos la iveală o veritabilă gaşcă a şmecherilor care folosesc abil proiecte fianţate de fundaţiile lui George Soros pentru a organiza proteste şi în acelaşi timp pentru a intimida jurnaliştii care spun celor din piaţă ce bani sunt în spatele organizatorilor.

A fost simplu, pentru că imediat au reacţionat alţii brutal, cu comentarii jignitoare împrăştiate pe facebook. “Miliţia Spirituală” nu este singurul ONG care încasează finanţări CEE Trust şi e implicat activ în organizarea protestelor. Printre ele sunt şi organizaţii care au cu totul alt obiect de activitate decât protecţia mediului, cum este ActiveWatch, o asociaţie care ar trebui să se ocupe de problemele jurnaliştilor.

 Aici puteți citi mai mult: http://evz.ro/acuza-presa-ca-e-cumparata-dar-nu-spun-cati-bani-au-luat-ei-1057266.html

Eu îl bănuiesc de militantism cu aprobare de la un serviciu secret, dar asta ar fi varianta optimistă.

Și dacă îl plătește Soros?

 

Tags:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*