Cătălin Voicu le-a atras atenția că deschid cutia Pandorei cu parlamentari corupți. Vreo 40 dintre ei s-au temut. Olguța Vasilescu, colega lui Voicu, ne-a sus că un parlamentar venea în papuci când îl chema la apel sus-numitul. Dar nu a vrut să ne spună cum îl cheamă. Iar Cătălin Voicu a confirmat. Nici el nu ne-a spus numele. Un alt Voicu, Mădălin, ne anunță că a fost oprit pe stradă de un cetățean care-i arată o legitimație, din care nu reține nimic, spunându-i că urmează arestarea lui Becali. Becali spune că nu are nici o treabă cu Voicu și că el este europarlamentar, deci nu poate fi arestat. Sunt tare curios ce va mai urma, dar mi-aș dori ca toate aceste afirmații să înceapă să devină mai concrete. Adică să înceapă să se dea în gât unii pe alții

Tags:

This article has 4 comments

  1. Nu, n-ai vrea :) . Adica ai vrea sa fie doar unii, cei din opozitie. Daca as fi malitios, as spune sa ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa se implineasca. Ce te faci atunci cu portocalii dati in gat ? Mai face Boc vreo videoconferinta pusa in scena ca piesele de teatru, cu mesaje populiste si de mare simtire patriotica, sa abata atentia ?

  2. atentiune, natiune
    se deschide sezonul dati in gat aici!

  3. Nenorocitii, iar au apelat la pixelul albastru ! Ca altfel cum putea sa para Dorin Cocos, un imaculat al imaculatei, alaturi de Boenica (urmarit general, trafic cu terenuri), Migdale (arestat pentru trafic de droguri) si alti interlopi ? Un trucaj ordinar. Rusine, Dinu Patriciu !

  4. A. ca la sedintele de pe vremuri: vorbeste tov.Voicu, se pregateste tov.Vanghelie. B. Daca L.O.Vasilescu are cunostinta despre un delict si nu-l denunta e complice (si macar parchetul si/sau comisia de etica a Senatului ar trebui sa intervina si sa afle numele si faptele). Daca L.O.V nu are acest nume, atunci e intoxicare tipica L.O.V. C. @ valentina. Ca o paralela: cine i-a vandut acuarele lui Hitler in 1918 nu e criminal de razboi. Cand a avut loc nunta in cauza? Era Boenica cautat general la acea data si a avut tupel sa apara la nuta si sa se lase filmat? O fi fost si vreun var de-al lui Ciutacu sau cumatru de al lui Gadea pe acolo? Daca la data nuntii Boenica nu era urmarit general, totul eo crunta intoxicare tipica Anatema 3. Remarca te rog, ca nu stiau data nuntii si n-au comunicat-o. O alta remarca: italienii l-au spanzurat pe Mussolini dar au venerat-o pe Dona Rachele sotia acestuia (dar ce sa-i faci, sunt mai civilizati decat mass-media noastra)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*