Am povestit la Nașul când și ce am auzit prima dată de Cătălin Voicu. Întâmplarea avea loc imediat după alegerile din 2004. Într-o seară, un prieten, persoană importantă din PSD, m-a sunat și mi-a cerut să ne vedem de urgență. Avea o voce ca de mort. Am plecat, undeva, în afara Bucureștiului. Ploua torențial, iar la TV era un meci Steaua-Dinamo. Ne-am întâlnit. Ce a urmat a fost halucinant. O oră întreagă mi-a povestit cum a fost chemat de Cătălin Voicu și drogat. După care i s-au pus întrebări legate de relațiile lui cu Năstase. Mă întrebam cine dracu e Cătălin Voicu. Am aflat că era parlamentar de Bacău. Legat de gruparea Vanghelie-Hrebenciuc. Pesediștii vorbeau cu respect de ei. Erau considerați brațul înarmat al Noii Puteri în PSD. Ulterior baza puterii lui Geoană. Am început să citesc pe blogul lui Dan Badea, pe blogul Sorinei Matei. O mică paranteză: continui să mă mir de faptul că Antena 1 și Antena 3 nu au invitat-o nici măcar o dată pe Sorina Matei, angajată la acest trust, să participe la o emisiune pe tema Cătălin Voicu și rețeaua sa mafiotă. Revin. Am mai auzit multe povești legate de puterea lor în Justiție. De minunile pe care le făceau. Însă până mai acum câteva zile nu mi-am închipuit adevărata amploare a grupării. Mai ales că acesta este doar începutul.

This article has 12 comments

 1. de ce trebuie sa auzim numai de personaje gen Catalin Voicu? sincer, pentru mine, omul asta , prin simpla aparitie fizica, exprima prostia si coruptia la nivel inalt..nu mai are nevoie de dovezi :) este tipul exemplar de the mafia boss..

 2. Excelent articol plin de date reale si pertinente

 3. Ce dume ne servesti danutze?? Grupare vanghelie-hrebenciuc in 2004???? cand vanghelie era numaru 3 in psd bucuresti si a fost dat afara din partid? vanghelie a fost cooptat in morisca prin 2006-2007 iar voicu ala sa intelegem ca era un fel de luptator antinastase in 2004, cand nastase controla tot ce misca? cam macane danutze!

 4. Intrebare: In filmul prezentat la b1 ieri (25.03.2010), in partea referitoare la prgetirea cadavrelor ceausestilor pentru inmormantare, cine este personajul care sta in stanga lui gelu voican ?
  Sau sufar de voiculita ?

 5. apropo de fatarnicia politicienilor si de lipsa de caracter care loveste si post-mortem

 6. Salut cu bucurie faptul ca Radu Moraru si maestrul Cristoiu si-au intarit echipa cu o voce puternica, cum e a ta. Faceti un trio formidabil. Era nevoie de oameni obiectivi si cu pareri corecte.
  Imi place si titlul anterior, cu faptul ca reteaua Voicu a fost stopata brusc, prin votul alesilor. Mare dreptate ai. Doar ce au ridicat mana si ceasul care ticaia s-a intrerupt. Asa se intampla cu retelele astea. Rele si nocive. Opozitia chiar nu-si are rostul.
  O intrebare mai ramane, dar sigur o sa gasesti un raspuns la aceasta : cum s-a intamplat ca PSD-istii insisi nu l-au numit pe Voicu, prin vot exclusiv intern. A fost un filtru al lor, care s-ar fi repetat si daca iesea Geoana presedinte. In schimb pedelistii au votat-o pe Ridzi ca ministru, ba o apara si acum. Cred ca fara sa-si dea seama Ca nu, nu pot sa banuiesc altceva. La Putere sunt oameni cinstiti.
  Fara Opozitie ! Fara PSD ! Doar cu UNPR, partidul stangii autentice si care lupta pentru binele oamenilor ! In curand, e clar, or sa aiba 10-12 %. Ca 7 % e prea putin.

 7. Independentii sunt oameni foarte buni, care au ajutat la o mai larga reprezentare a poporului in parlament. De aceea, pentru a constitui filiale, au apelat si la partidele care n-au mai apucat sa treaca pragul parlamentar.

 8. Sa vedem acum cine reuseste sa-l mai opreasca pe Catalin Voicu din spovedanii.
  Sedintele de judecata vor trebui tinute la secret ca sa nu se deportocalizeze presa base-n boaca. :)

 9. In plus, incepand din 2004,, TB face sedinte de spiritism cu tov. prim, sa nu se abata de la drumul drept. Il prinde in fiecare ultima duminica din luna, il imbata cu vapori de uischi si in baga ace in Povesti cu pesti Las-o asa

 10. Hai sa fim seriosi politinecii sunt ca si mafia din italia, fac ce vreau ca nimeni nu le poata face nimic.

 11. astia sunt doar ageamii de care se afla
  in rest sunt personaje mult mai malefice,, de care nu se afla si isi desfasoara activitatile nestingheriti, sau poate nici nu exista dorinta de a fi deranjati

 12. http://jos-basescu.blogspot.com , voteaza pro sau contra presedintelui

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*