This article has 5 comments

 1. Bravo, Dane! I-ai pus putin pe ganduri, in special pe dl. Ciuvica. Si asteptam cu mare interes cartea despre care ai afirmat ca o vei lansa. In ceea ce-l priveste pe acest domn Ciuvica, ai mare dreptate: este mult mai mult decat vrea sa paraSau mult mai putin decat crede ca este!

 2. Imi place ipad ul, nu imi place oana dobre(are o figura enervanta), imi place cravata, nu imi place ciuvica( are orizontul limitat). V-ati prezentat exceletn la antena..ser sa va mai invite ..ceea ce nu cred
  :))

 3. De multe ori,am refuzat sa vizionez acest video,din cauza Oanei Dobre.Anul trecut sau acu doi ani, a avut o aparitie la B1,si printre invitati era si domnul Melescanu.Impertinenta ei a fost notorie,s-a crezut la Antena 3.cu mare satisfactie am observat ca nu a mai aparut de atunci.Sant persoane care,dupa mine, nu au ce cauta la un post tv.care se respecta si respecta si invitatiii.
  Prezenta dvs.la A3 ar fi bine venita oricand,dar nu cred ca mai aveti sansa. Nu mai vor sa riste ,manipularea trebuie sa continue,ca sa prinda si Felix motanul &company un loc in parlament.

 4. Revin la Oana Dobre,am vazut-o la GIGA tv.
  Curios ??? Patronul nu este din pdl ???
  Am s-o urmaresc.Oare va continua sa verse venin in continuare la adresa opzitiei,cu care s-a obisnuit pe la antene ?

 5. zeus departament

  Catre cei interesati

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*