Scena caftului dintre Mihai Goțiu și Mirel Palada se putea repeta ieri seară la Realitatea TV. Sau cel puțin așa susține Stelian Negrea într-o postare pe FB. Care a fost amenințat de Liviu Avram, redactor-șef adjunct la “Adevărul”. De la ce s-au luat? De la o femeie? Nu! De la faptul că a jignit DNA spunând că orbecăie în jurul lui Liviu Dragnea. O jignire la adresa unei instituții care l-a revoltat pe red.șef adj. de la Adevărul, Liviu Avram, care l-ar fi pocnit pe Negrea. Cum să te iei de DNA? Să spui că orbecăie!  Jignire ca asta nu s-a mai văzut. Așa că independentul Avram s-a simțit obligat să-l amenințe pe Negrea ca să repereze onoarea Codruței. 

Numai că dezvăluirile sale nu s-au oprit aici.

Ne-a explicat și de la ce a pornit scandalul. Liviu Avram este considerat un idolatru al DNA, dar Stelian Negrea vrea o abordare mai realistă.

O parte și mai interesantă a fost cea legată de rolul lui Victor Ponta și Victor Cazanciuc. Cei fără de care nu s-ar fi putut face dosarul Belina, așa cum susține o ziaristă apropiată de DNA, Ondine Gherguț.

Mai mult, Ondine Gherguț dă dovadă de o bună cunoaștere a anchetei DNA și îi bagă și mai tare în cofă pe Ponta și Cazanciuc:

Concluzia talk-showului?

Tags:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*