Deputatul PNL Marin Anton a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX că preşedintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, alături de care a participat sâmbătă seara la o nuntă, l-a înjurat, ameninţat şi l-a lovit ”cu un pod de palmă peste gură”.

”Nu ştiu de la ce a pornit, nu ştiu ce a avut cu mine. Eu nu am zis nimic. Totul a durat trei minute. Eram la nuntă, s-a repezit la mine, m-a înjurat de măicuţa mea, m-a ameninţat şi a culminat venind la noi şi mi-a dat un pumn, aşa, un pod de palmă în gură”, a declarat Marin Anton.

Menționăm că senatorul PSD Nicolae Bădălău nu a putut fi contactat.

Asta era ce am citit.

Interesat de Giurgiu, unde am participat la campanie, mi-a atras atenția.

Am zis așa o fi, dar eu am vrut să stau de vorbă cu Marin Anton, care mi-a povestit cum s-a petrecut totul:

EXCLUSIV: “Eram la o nuntă la Comana. Ieșisem pe terasă pentru că sora miresii era fina noastră, tocmai născuse și vroiam să văd copilul. Stăteam de vorbă, când a apărut Bădălău care a început să mă înjure de față cu toată lumea: Futu-ți morții mă-tii, te bag în pușcărie, te fac de nu te vezi, d-astea! De față cu toată lumea. Avea și vreo șapte hăndrălăi cu el, a dat să vină spre mine, dar ăia îl țineau. La un moment dat a scăpat din strânsoarea lui fii-su și a venit la mine să mă lovească. Mi-a dat cu pumnul, sau cu palma, una-n gură, de mi-a umflat buza. Doi gealați de-ai lui mă încadraseră ca să nu fac ceva, bine că n-am ripostat. M-am eschivat doar.” 

L-am întrebat de la ce s-au luat.

Mi-a zis că de vreo trei luni îl demască pe Nicolae Bădălău, numărul doi în PSD, că este eminența cenușie a județului, dar că o face în conferințe de presă. 

L-am întrebat dacă l-a înjurat în vreun fel.

Mi-a spus că nu.

L-am întrebat dacă mai are documente.

Mi-a spus că da. Și că nu se va opri.

Tags:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*