Mesajul unui ungur pentru unguroaica implicată în scandalul de la Kaufland este amuzant prin faptul că nici el nu știe bine românește, dar măcar încearcă…

Cred că nici nu mai știți de la ce a plecat, așa că nu vă mai bateți capul! 

Mai bine zâmbiți…

Tags:

This article has 3 comments

  1. Nu urmăresc știrile la TV astfel că nu sunt la curent cu absolut toate detaliile acestui incident.
    Dar cred că vina este a conducerii Kaufland din Odorheiul Secuiesc.
    Nu pui o fată ce nu știe limba română într-un post ce presupune relații cu publicul – caserie, informații, etc. O pui la aranjat rafturile sau alte activități ce nu presupun cunoașterea limbii române.
    Fiind în Odorheiu Secuiesc este de presupus că există oameni ce nu cunosc limba română fiindcă nu au vrut să o învețe sau nu au putut să o învețe. Dar punând o astfel de persoană într-un post unde trebuie să vorbească și românește, în contextul relațiilor actuale români-maghiari, precis că trebuia să ducă la un incident exarcebat de mass-media și folosit de o anumită parte a politicienilor români.

  2. Si eu am avut un caz asa când mi-o zis “nem ertem” in TgM. Am schimbat-o pe engleză si am insertat un dumbass… o răpuns 1-2 ca sa ma convingă ca e un dumbass

  3. Domnul (nu tipul sau insul, ci DOMNUL) care a postat filmul da dovada de foarte mult bun simt. Si are cei ,,sapte ani de acasa”. Cinste lui si parintilor care l-au educat. Omule, ai pus punctul pe ,,i”. Felicitari. Jos plalaria in fata gandirii acestui OM.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*