Adrian Țuțuianu, executat cu o minciună cât Guvernul României

Marți, 5 septembrie, cu o viteză neobișnuită, Ministerul Apărării Naționale (MApN) și-a pierdut titularul, pe Adrian Țuțuianu, în urma unor evenimente care au stat sub semnul bizarului din capul locului. Așa cum EVZ a arătat, puțin după ora 14.00 – atenție, cronologia exactă este foarte importantă! – devenea public faptul că MApN nu mai are bani pentru plata salariilor. În comunicat se arăta clar că situația este generată de întârzierea rectificării bugetare și că drepturile salariale vor fi plătite eșalonat, dar cine să mai țină seama? Ideea receptată a fost că Armata, Guvernul Tudose, Țara, nu mai au bani să-și plătească oștenii. De la apariția Comunicatului, la declanșarea unui scandal monstru nu au mai trecut decât minute. Începutul unui scenariu de înlăturare a ministrului Apărării? Să vedem! 

http://evz.ro/adrian-tutuianu-executat-minciuna.html

 

Senatorul Mihai Goțiu a fost BĂTUT de sociologul MIREL PALADA, în platoul unei televiziuni

Senatorul USR Cluj, Mihai Goțiu, a fost agresat în platoul B1, de către sociologul Mirel Palada, în timpul pauzei publicitare. Prezentatoarea emisiunii de la B1 Tv, unde a avut loc incidentul odios, a scris pe pagina sa de Facebook, cum s-au întâmplat evenimentele, susținând că Mirel Palada nu va mai fi invitat în emisiunea sa:„Astăzi am asistat la o scenă pe care nu credeam că o pot trăi într-un platou de televiziune. Pe pauza de publicitate, Mirel Palada s-a năpustit cu pumnii asupra lui Mihai Goțiu, pe motiv că e o dovadă de nesimțire să întrerupi un interlocutor. Dezavuez total un asemenea comportament și observ că agresivitatea verbală și chiar fizică, iată, începe să fie la ordinea zilei printre politicieni în emisiuni – vezi cazul Nicolicea. Îmi pare rău pentru Mihai Goțiu, iar pe Mirel Palada nu îl veți mai vedea în emisiunea mea”, a scris Nadia Ciurlin. Mihai Goțiu și-a revenit, după ce a fost „șifonat” destul de serios în platoul postului de televiziune B1 TV. Senatorul a apărut în emisiunea lui Radu Banciu, susținând că deși a primit un pumn în gură, este în regulă.

AICI AVEȚI MOMENTELE ÎN CARE GOȚIU ÎL FACE NESIMȚIT PE PALADA

Dezastrele provocate de Legea salarizării: Comunele nu mai au bani pentru lemne de foc, iluminatul public sau strângerea gunoiului

Majorările de salarii din administrația locală dau peste cap bugetele localităților, în special în zona rurală. Unele comune au rămas fără bani pentru lemnele de foc, iluminatul public sau strângerea gunoiului.Efectele majorările de salarii din administrația locală, operate de la 1 iulie, încep să se resimtă. În zona urbană, primarii și președinții de CJ mută banii de la investiții cheltuindu-i pe salarii, însă, mai multe localități din zona rurală au intrat în criză și apelează la Guvern.

http://m.romanialibera.ro/politica/institutii/dezastrele-provocate-de-legea-salarizarii–comunele-nu-mai-au-bani-pentru-lemne-de-foc–iluminatul-public-sau-strangerea-gunoiului—analiza–468575

 

Un român convertit la Islam a fost reţinut de procurorii DIICOT pentru acte de terorism. Voia să atace cu bombă trupele MAI 

Procurorii DIICOT l-au reţinut pentru 24 de ore pe Cristian Bîrzu, român convertit la Islam şi identificat cu indicatori de radicalizare, pentru săvârşirea infracţiunilor de acte de terorism, iniţiere şi constituire a unui grup infracţional organizat, fals material în înscrisuri oficiale în formă continuată şi trafic de migranţi. ŞTIRI PE ACEEAŞI TEMĂ BBC: Jihadiştii Statului Islamic au pregătit de anul trecut atentatele… În acelaşi dosar, procurorii i-au mai reţinut pe Gabriel Pintilie, Cristian Aştefănoaiei şi Constantin Mandache  pentru săvârşirea infracţiunilor  de  iniţiere şi constituire a unui grup infracţional organizat şi fals material în înscrisuri oficiale, în formă continuată. Potrivit DIICOT, Cristian  Bîrzu, domiciliat în Roman, judeţul Neamţ, cetăţean român convertit la islam şi identificat cu indicatori de radicalizare, după ce a executat o pedeapsă privativă de libertate în regim de penitenciar în Germania şi în Romania, „şi-a exprimat intenţia de a comite atacuri cu bombă la adresa trupelor speciale ale Ministerului Afacerilor Interne care ar încerca capturarea sa în vederea reîncarcerării, acesta  aflându-se sub măsura controlului  judiciar într-un dosar aflat pe rolul Curţii de Apel Bacău”.

http://adevarul.ro/news/eveniment/un-roman-convertit-islam-fost-retinut-procurorii-diicot-acte-terorism-voia-atace-bomba-trupele-mai-1_59b950775ab6550cb822cc0e/index.html

 

Riscuri mari pentru economie/Consiliul Fiscal dă de pământ cu rectificarea lui Tudose

Consiliul Fiscal a identificat cu prilejul construcției bugetare inițiale mai multe elemente de natură să sugereze vulnerabilizarea finanțelor publice pe termen mediu în condițiile înregistrării unei deviații de amploare de la obiectivul pe termen mediu, se arată în raportul pe care autoritatea independentă l-a realizat cu privire la proiectul rectificării bugetare, adoptată în ședința de miercuri de către Guvernul României. Veniturile totale ale bugetului general consolidat sunt revizuite ascendent cu 1.873,6 milioane lei, reflectând însă evoluții divergente la nivelul veniturilor fiscale și din contribuții sociale (care depind în mod direct de evoluțiile macroeconomice) și a celor nefiscale (ca urmare a unor distribuții extraordinare de dividende de către companiile de stat solicitate de către Guvern), susține președintele Consiliului Fiscal, Ionuț Dumitru. 

http://www.cotidianul.ro/consiliul-fiscal-da-de-pamant-cu-rectificarea-lui-tudose-306965/

 

Experta care a șters prejudiciul din Dosarul „Flota”, angajată să identifice bunurile furate de Hayssam

Într-unul dintre dosarele începute de Parchetul General în 2004 și finali­zate, în 2012, de DIICOT, cu trimiterea în judecată a sirianului Omar Hays­sam și a cumnatului acestuia, Mihai Nasture, una dintre companiile de ape minerale implicate, Moldo Drinks SA, a rămas fără patrimoniu și mijloace fixe. Astăzi, compania se află în faliment, iar lichidatorul judiciar s-a constituit parte civilă în procesul penal, pentru recuperarea prejudiciului, dar și pentru stingerea debitelor firmei. Cu acest prilej, lichidatorul a încercat să pună mâna pe documentele contabile ale societății, în vederea identificării operațiunilor din care să reiasă ce mijloace fixe (terenuri, imobile, utilaje sau autovehicule) au fost înstrăinate sau scoase, prin orice mijloace, din patrimoniul companiei.

http://jurnalul.ro/special-jurnalul/anchete/experta-care-a-sters-prejudiciul-din-dosarul-flota-angajata-sa-identifice-bunurile-furate-de-hayssam-751906.html

 

Dragnea le răspunde profesorilor: Măririle salariale s-au făcut deja, ar fi bine să fim puțin mai responsabili

Dragnea le răspunde profesorilor care amenință cu proteste din cauza salariilor și a situație din sistem. Președintele PSD a declarat, miercuri, la Parlament, că din ceea ce a discutat cu premierul Mihai Tudose, ”măririle salariale s-au făcut deja” și le-a transmis cadrelor didactice ar fi bine să fie puțin mai responsabile, pentru că ”este vorba despre cât poate duce această țară”.

http://www.libertatea.ro/stiri/dragnea-le-raspunde-profesorilor-maririle-salariale-s-au-facut-deja-ar-fi-bine-sa-fim-putin-mai-responsabili-1965960

 

Ce sexy l-a aşteptat Maria pe Marcel Toader la divorţ!

Vrea să-şi facă nevasta să joace după cum îi cântă el! Acesta pare să fie planul lui Marcel Toader. El a lăsat-o pe Maria Constantin să-l aştepte preţ de o oră la notar. Toader a anunţat că va veni, dar s-a răzgândit şi a fost de negăsit. A spus în gura mare că este un bărbat înşelat şi că vrea să divorţeze urgent de Maria Constantin (30 de ani), dar iată că Marcel Toader (54 de ani) s-a răzgândit. Şi nu pentru că şi-ar fi iertat soţia, ci pentru că banii care i s-au promis ca să prelungească scandalul sunt mai importanţi decât onoarea. De mai bine de o săptămână, el povesteşte la televiziuni toate amănuntele picante ale celei de-a şasea căsnicii, iar gurile rele spun că ar fi „încasat” circa 20.000 de euro. Evident, în aceste condiţii, nu ar fi avut nici un „farmec” să aibă o despărţire pe cale amiabilă. 

http://www.click.ro/vedete/romanesti/ce-sexy-l-asteptat-maria-pe-marcel-toader-la-divort

 

Viitorul Uniunii Europene s-ar putea opri sau s-ar putea schimba în România

Jean-Claude Juncker, preşedintele Comisiei Europene „Dacă vrem ca euro mai degrabă să unească decât să ne divizeze continentul, atunci trebuie să fie mai mult decât moneda unui grup select de ţări. Euro este destinat să fie moneda unică a întregii Uniuni Europene“. Preşedintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker vrea ca România să intre alături de Bulgaria în spaţiul de liberă trecere Schengen şi ca liderii Uniunii Europene să se întâlnească la Sibiu, pe 30 martie 2019, la o zi după ce Marea Britanie se va rupe de UE, pentru a discuta viitorul celor 27 de state membre.

http://www.zf.ro/politica/viitorul-uniunii-europene-s-ar-putea-opri-sau-s-ar-putea-schimba-in-romania-16727908

 

Când vor fi disponibile în România telefoanele iPhone 8 şi iPhone 8 Plus

Fanii Apple din România vor putea cumpăra telefoane iPhone 8 şi iPhone 8 Plus la finele acestei luni potrivit informaţiilor de pe site-ul oficial al companiei. Telefoanele iPhone 8 şi iPhone 8 Plus  şi ceasul Apple Watch Seria 3 vor ajunge în ţara noastră vineri, 29 septembrie. iPhone 8 şi iPhone 8 Plus au ecrane de 4,7 inch şi 5,5 inch. Procesorul este A11 bionic cu şase nuclee, cu 25% mai rapid decât A10. Procesorul grafic este cu 30% mai rapid.  Camera principală are  12 MP şi oferă cu 83% mai multă lumină, 2.8 f. apertură. Camera poate filma 4K la 60 de cadre pe secundă şi 1080p la 240 cadre pe secundă. Camera este calibrată pentru realitate augumentată. Telefoanele sunt rezistente la apă şi praf şi au sticlă pe faţă şi spate. Telefoanele se pot încărca wireless.

http://www.capital.ro/telefoanele-cand-vor-fi-disponibile.html

 

Rudel Obreja: ”Au băgat Federația de box în faliment, sifonând bani cu bodyguarzi plătiți cu 2.500 de euro pe lună!”

Rudel Obreja, fostul președinte al Federației Române de Box, îi acuză vehement pe actualii șefi ai boxului, dar și pe conducătorii sportului românesc pentru că au pus boxul românesc pe butuci. Federația Română de Box nu mai există de trei ani pe harta sportului românesc. Din 2014, FRB nu mai primește finanțare din partea Ministerului Tineretului și Sportului, asta după ce diversele controale au descoperit nereguli grave.

Rudel Obreja a plecat din fruntea FRB în noiembrie 2012, după ce Federația Internațională de Box Amator (AIBA) a amenințat că dezafiliază federația română. Obreja începuse un război deschis cu mai marii boxului mondial încă din perioada Jocurilor Olimpice de la Beijing 2008.

http://www.gsp.ro/sporturi/box/interviu-exclusiv-rudel-obreja-au-bagat-federatia-de-box-in-faliment-sifonand-bani-cu-bodyguarzi-platiti-cu-2-500-de-euro-pe-luna-520711.html

Tags:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*